Най-добрият български тенисист  безспорно е един от най-привлекателните на външен вид

...
Най-добрият български тенисист  безспорно е един от най-привлекателните на външен вид
Коментари Харесай

Лолита, Шерцингер или Шарапова: Къде Гришо мачка най-много?

Най-добрият български тенисист   безспорно е един от най-привлекателните на външен тип спортисти все още. Хасковлията постоянно получава похвали от нежния пол, само че и от своите колеги-тенисисти, като на няколко пъти е определян за най-красивия в ATP тура.
Наскоро  но  " въздействието " му над дамите надалеч не е намаляло от ранните му години, когато занапред пробиваше в международния тенис и си сътвори име.
Обяснимо, доста представителки на нежния пол биха желали да са дамата до него, като не вършат изключение и най-популярните и красиви имена в спорта, а и отвън него. Колкото до връзките на хасковлията, за необятната общност са известни 6 от тях. Пловдивчанката Симона е първата и единствената българска обич за Димитров, още от юношеските му години.
В последователен ред следват Романа Табак, която е от Словакия (с нея Григор стартира да излиза през 2008 година, когато печели юношеския " Уимбълдън " ), и към този момент международно известните - Серина Уилямс, Мария Шарапова и Никол Шерцингер. Настоящата му другарка, както към този момент споменахме, е съветската хубавица Лолита Османова.

Безспорно, в случай че би трябвало да " въведем " критериите хубост, известност и дълготрайност на връзката, то три от дамите, с които е бил Григор Димитров, изпъкват пред останалите. Това са последните му три приятелки - Мария Шарапова, Никол Шерцингер и Лолита Османова...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР